Kiezen uit het aanbod van dakramen op bouw-handel.nl

Dakramen, trappen, luifels… Er komt zoveel kijken bij een verbouwing van een huis. Voordat we begonnen aan de verbouwing van ons nieuwe huis, maakten we een lijstje van de ruimtes die we wilden opknappen. De zolder was verouderd, de ramen zagen er niet mooi uit. Kortom: de zolder was één van onze projecten. Vooral het dakraam was voor ons een doorn in het oog. We gingen op zoek naar een dakraam dat naar onze wens was én die vonden we!

DakramenGoede kwaliteit dakramen

Een vriend wees ons op bouw-handel, een online bouwmarkt die onder andere ook dakramen verkocht. Na een kijkje op de website, waren we al snel overtuigt dat we wilden gaan voor het balkon dakraam, een mooie, grote raam die veel daglicht door laat, een soort mini balkon dus! Dit dakraam is leverbaar in 2 maten, namelijk: 78 x 255 en 94 x 255. Zelf hebben wij gekozen voor de grootste maat, omdat dit goed bij onze zolder past. Wat ik fijn vind aan de website is dat er veel informatie op te vinden is over het dakraam die wij wilden bestellen. We wisten dus precies waar we aan begonnen toen we de bestelling plaatsten. Nadat we de bestelling hadden geplaatst, kregen we direct een bevestiging via de mail. De bestelling werd ongeveer een week later bij ons aan huis bezorgd door een aardige bezorger.

 

DakramenGoede communicatie en snelle levering

Bij Bouw-handel slaag je niet alleen voor een dakraam, hun assortiment bestaat onder andere ook uit deurluifels, lichtkoepels, trappen en meterkastplaten. Neem zeker eens een kijkje wanneer je iets nodig hebt voor de verbouwing van jouw huis. Kun je het niet vinden? Dan helpen de medewerkers van Bouw-handel je graag. Wij waren erg te spreken over hun manier van communiceren en de snelle levering. We vinden het fantastisch dat we nu een balkondakraam hebben en zijn erg tevreden met het resultaat.