Een polyester zwembad in je eigen tuin

Bodyfit

Een polyester zwembad in je eigen tuin, dat lijkt het toppunt van luxe. Lekker zwemmen in je eigen tuin. Verfrissen, afkoelen en relaxen, het kan allemaal. Bodyfit maakt deze droom bereikbaar.

Een polyester zwembad in je eigen tuin van Bodyfit

Een polyester zwembad in je eigen tuinBodyfit is officieel merkdealer van Starline. In deze lijn vind je een polyester zwembad voor in je eigen tuin. De zwembaden zijn trouwens ook geschikt voor binnen. De Starline lijn maakt de aanschaf van een zwembad gemakkelijk. De baden zijn gemaakt van polyester en bestaan uit een stuk en zijn al voorzien van een inlooptrap. Er zijn verschillende modellen en er is veel keuze in formaten en kleuren. Je kunt ook zelf kiezen hoe je de trap wilt hebben. Je vindt dus altijd wel een zwembad dat past bij jouw wensen.

De voordelen van een polyester zwembad

Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van polyester voor zwembaden. Zo is is het niet bewerkelijk in onderhoud, is het vriendelijk voor de huid en antibacterieel. Daarnaast heeft polyester warmte isolatie waardoor je energie kunt besparen en zijn deze zwembaden vriendelijk voor het milieu.  Kortom, met de Starline zwembaden van Bodyfit heb je een instapklaar zwembad waar je veel plezier aan zal beleven.

Installatie en onderhoud

Zwembad in je tuinWil je ook genieten van een polyester zwembad in je eigen tuin? Neem dan contact op met Bodyfit en informeer naar de mogelijkheden. Je kunt ook altijd een bezoek brengen aan de showroom in Zeewolde. Bodyfit beschikt over een eigen installatie- en servicedienst. Jouw zwembad wordt dus geplaatst door professionals met jarenlange ervaring. Zo weet je zeker dat je zonder zorgen kunt genieten van je eigen zwembad. Je kunt ook het onderhoud aan je zwembad uitbesteden aan Bodyfit. In de webshop zijn ook verschillende onderhoudsproducten te koop zodat je de kwaliteit van het zwembadwater goed kunt houden en je zwembad lang mee gaat.