Hier kun jij jouw huis verhuren

huis verhuren

huis verhuren Een tijdje geleden kwam ik op het idee om mijn huis te verhuren in de periode dat ik in het buitenland zou zitten. Sinds kort heb ik een nieuwe functie en daarvoor reis ik ongelofelijk veel. Ik ben nu namelijk vertegenwoordiger van ons bedrijf en daarvoor moet ik vaak op congressen spreken. Dit is echt iets wat ik super lang wilde, dus deze droom is nu echt in vervulling gedaan. Daarom ben ik ook zo dankbaar en wil ik absoluut niet klagen over de hele situatie. Toch vond ik het vaak zonde dat mijn appartement leeg stond als ik er zelf niet was. Daar wilde ik graag iets aan gaan doen, want het kostte mij op die manier ook nog eens geld.

Mijn kennis

huis verhuren

Het ging vaak om korte periode, dus daarvoor kon ik het niet doen. Nu kreeg ik diezelfde week te horen dat ik voor een half jaar naar Amerika kon gaan als ik dat wilde. Hier heb ik direct ja op gezegd en daarna ben ik gaan uitzoeken hoe ik iemand kon vinden die op mijn spullen wilde passen tegen betaling. Al snel had ik meerdere geïnteresseerden, maar die haakten later toch weer af. Dit kwam

vaak doordat zij een lagere prijs wilden, maar die kon ik hen niet geven. Mijn locatie is super goed en het is logisch dat het daardoor ook wat duurder is. Je kunt nu eenmaal niet voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.

Geregeld

huis verhuren

Toch is een huis verhuren een stuk lastiger dan jij denkt, want aan wie moet jij dat doen? Dat wist ik zelf niet en daarvoor ben ik toen meer informatie op internet op gaan zoeken. Daarbij kwam ik uit bij een organisatie die mij hiermee kon gaan helpen. Zij zijn hierin gespecialiseerd en hebben veel kennis van dit onderwerp. Dat zorgt ervoor dat jij met een gerust hart alles achter kunt laten. Inmiddels was in mijn proces het contract getekend en was het bijna tijd om te gaan vertrekken. Ik had er een ongelofelijk fijn gevoel bij, want ik wist dat diegene goed met alles om zou gaan. Ook had ik mijn meest waardevolle bezittingen in een grote koffer gestopt en naar een vriend van mij gebracht. Daarnaast ben ik door het contract ingedekt tegen wanbetaling en andere dingen die zich kunnen voordoen.

Een tip van  mij

huis verhuren

Toen ik terug kwam, trof ik alles in precies dezelfde staat aan als dat ik het had achter gelaten. Dat was een hele opluchting, want daar was ik nog wel een beetje zenuwachtig over. Gelukkig bleek dit dus allemaal mee te vallen. Dit ga ik zeker vaker doen als zich weer zo’n situatie voordoet. De hulp die ik heb gekregen van Stoit was ongelofelijk fijn. Door hen is het allemaal super soepel verlopen en heeft iedereen hier het beste van kunnen maken. Mocht jij daar meer informatie over willen, dan raad ik jou aan om een kijkje op hun website te nemen. Daar vind jij alles wat nodig is om te beslissen of het misschien ook iets voor jou zou zijn.