Lampen met snoer online bestellen

fitting met snoer

Met een fitting met snoer voor je verlichting kun je alle kanten op. Je kunt namelijk spelen met de lengte van het snoer en zelf bepalen wat voor soort lamp je in de fitting met snoer plaatst. Zo verander je de hele look van je interieur in een handomdraai. Een fitting met snoer is vaak zwart en past dus overal. Bovendien is zwart tijdloos, zeker als het om het snoer van je lamp gaat. Je kunt ook een bronzen of witte fitting met snoer vinden. Je vindt ze allemaal bij deze webshop.

fitting met snoer

Naar je eigen stijl maken

Een fitting met snoer kun je voor één lichtbron kopen, maar je ziet ook steeds vaker een serie aan lampen naast elkaar hangen. Bijvoorbeeld boven de eettafel. Dat kan ook met een fitting met snoer waar meer lichtbronnen in kunnen. Je kunt bijvoorbeeld vijf lampen op een rij hangen of drie lampen die in één ronde plafondschijf zitten met het snoer. Je kunt zelf de lengte bepalen van de snoeren en dus ook of je ze allemaal op dezelfde hoogte wil of juist niet. Omdat er meerdere snoeren zijn, kun je ook verschillende peertjes gebruiken. Zo maak je er helemaal je eigen ding van.

Gratis thuisbezorgd

Een fitting met snoer staat dus tijdloos en kan naar wens aangepast worden door andere lampjes en lengtes te gebruiken. Hoe dan ook staat het mooi in industriële, vintage en moderne interieurs. Een fitting met snoer voor meerdere lampen is misschien wat aan de prijs, maar dit betekent wel dat je bestelling gratis wordt verzonden. Hiervoor geldt namelijk een minimumbesteding van 50 euro. Je hebt vaak de bestelling de volgende dag al in huis.