Leer beeldhouwen in Utrecht

beeldhouwen Utrecht

Omdat ik gek ben op kunst, wilde ik eens een workshop beeldhouwen in Utrecht gaan volden om zo mijn eigen kunstwerk voor in huis te maken. Natuurlijk ging ik zoeken op het internet waar ik dit zou kunnen volgen. Zo kwam ik al snel terecht op de website van Werk in Steen. Hier zag ik dat zij van deze onderneming workshops geven aan gevorderde en beginnelingen. Dat was precies wat ik zocht en besloot dan ook om een hier de cursus te gaan volgen. Deze cursus zou wekelijks zijn en als beginneling maak ik eerst kennis met het bewerken van steen. 

beeldhouwen Utrecht

Heel leuk om te doen en ga zeker verder leren

Nu ik al een aantal weken bezig ben met het leren van beeldhouwen in Utrecht, weet ik nu al dat ik hierna verder ga met de cursus voor gevorderden. Dan leer ik meer me eigen te verdiepen in in de techniek van het verwerken van steen. Dit doe ik natuurlijk ook bij Werk in Steen gewoon omdat dat zo goed is en ik daar heel veel leer. Daarom kan deze aanrader niet ontbreken op deze blog. Neem anders zelf eens een kijkje en je snapt wat ik bedoel.