Massief houten keukens van milieuvriendelijk materiaal gemaakt

massief houten keukens

Mijn vader en moeder waren opzoek naar massief houten keukens voor in hun nieuwe huis. Omdat ik zelf heel erg houd van interieur en alles wat daar mee te maken heeft, heb ik aangeboden om hen te helpen. Daar waren zij wel heel erg blij mee. Wij zijn met zijn drieën echt heel erg veel woonwinkels afgegaan maar niets voldeed aan hun wensen. Samen met hen ging ik daarom opzoek naar een bedrijf die gespecialiseerd is in het maken van interieurstukken op maat.  Dat leek mij de perfecte oplossing, want dan zouden zij echt precies aan kunnen geven wat hun wensen en behoeftes zijn.

Interieur

Massief houten keukens op maat

Na lang zoeken kwam ik een bedrijf tegen die massief houten keukens op maat kan maken. Ik besloot gelijk om het bedrijf te bellen voor een afspraak. Een dag later zat ik samen met mijn ouders in de auto op weg naar onze afspraak. Samen met een van de ontwerpers gingen wij rond de tafel zitten. De man legde uit wat er allemaal mogelijk was. Ook legde hij uit dat het bedrijf alleen met hout uit Europa werkt en niet met tropisch hardhout. Ook volgen zij de richtlijnen van het Europees multiplex met FSC keurmerk.

Interieur

Uniek en milieuvriendelijk

Mijn ouders waren heel erg trots op hun nieuwe keuken die het bedrijf voor hen op maat had gemaakt. Hij was niet alleen milieuvriendelijk maar ook nog eens uniek. Elke keer als er gasten over de vloer kwamen, kregen zij er complimenten over. Dat snap ik volkomen want het eindresultaat is daadwerkelijk prachtig. Ik ben heel erg blij dat mijn ouders eindelijk hun droomkeuken hebben. Doordat ik gezien heb wat voor kwaliteitsproducten het bedrijf levert, ben ik er eigenlijk stiekem over aan het denken om ook iets door hen op maat te laten maken.