PureSpain heeft ons onwijs goed geholpen

PureSpain

PureSpainPureSpain heeft mij de afgelopen tijd ongelofelijk goed geholpen. Het is namelijk zo dat ik al vanaf jongs af aan heel erg graag een huis in Spanje wilde hebben. Toen had ik nooit kunnen voorzien dat ik dit ook daadwerkelijk ooit zou kunnen kopen. De afgelopen jaren hebben mijn man en ik heel hard gewerkt om hiervoor te kunnen sparen. In Nederland hebben wij ook een woning, maar daarvan is de hypotheek inmiddels al bijna afbetaald. Toen wij besloten om te gaan zoeken, hadden wij geen flauw idee waar wij moesten beginnen. Er zijn best wel veel verschillende manieren waarop je dit kunt doen, maar voor veel daarvan moet je wel goed Spaans spreken. Dat is voor ons allebei niet het geval en daarom werd ons aangeraden om gebruik te maken van een speciale organisatie.

PureSpain is een hele erge aanrader

PureSpain

Toen wij voor het eerst in contact kwamen met PureSpain voelde dat direct goed. Ik had het gevoel dat ik alles kon vragen wat ik wilde. Overal kreeg ik een uitgebreide uitleg bij en daardoor wist ik ook precies wat ons te wachten stond. Op hun website kun je veel verschillende huizen zien die daar op dit moment te koop staan. Daar heb ik ook zeker wel wat avonden bij weggedroomd, want de mooiste dingen komen hier voorbij. Wij hadden wel een budget, maar hierin zat nog wat ruimte. Uiteindelijk hebben wij meteen een bod uitgebracht op het eerste pand wat wij gingen bezichtigen. Deze werd heel erg snel al geaccepteerd en toen was het tijd voor ons om de sleutel op te gaan halen. Dit was een heel speciaal moment en ik vergeet dat denk ik ook nooit meer. Ik ben onwijs tevreden met hoe dit hele proces is gegaan en kan dit bedrijf dan ook zeker aanraden!