Speelgras van het merk Bello gekocht

Speelgras

Nog nooit heb ik geweten dat er zoveel mogelijkheden zijn op het gebied van speelgras. Sinds wij van planSpeelgras zijn  om dit aan te schaffen, heb ik hier meer informatie over gezocht. Deze kan je makkelijk via Topkunstgras vinden. Hier heb je online al veel mogelijkheden die je kan zien. Wil jij in het echt weten hoe een bepaald soort is gemaakt en hoe deze aan voelt, dan bestaat de mogelijkheid om naar de showtuin te gaan. Hier is het mogelijk om elk stukje gras te voelen en zelfs te betreden. Een vriendelijke medewerker kan je hier helpen met het maken van de juiste keuze. Op deze manier hebben wij een zeer mooi stuk kras in onze tuin liggen.

Ons speelgras staat geweldig in de tuin en de kinderen zijn hier heel erg blij mee

SpeelgrasNa ons bezoek aan deze showtuin hebben wij hier een bestelling gedaan. Omdat wij twijfelden of wij wel de juiste keuze gingen maken, is er een adviseur bij ons thuis geweest. Deze had verschillende soorten grasstalen meegenomen.  Die hadden wij in de winkel ook gezien, maar nu hadden wij onze tuin erbij. Want er zijn heel veel verschillende merken die op verschillende manieren zijn gemaakt. Het merk waar wij een stuk van in onze tuin wilden hebben was Bello. Dit gras is lood en cadmiumvrij en tevens milieuvriendelijk!

Het kunstgrasmat die wij hebben gekocht is goed geschikt voor

  • een zwembad of trampoline erop te zetten
  • voor huidieren
  • intensief gebruik
  • spelende kinderen

Precies naar waar wij op zoek waren en hebben deze dan ook meteen besteld. Onze kinderen vermaken zich nu prima in de tuin. Dagelijks zijn zij op dit gazon te vinden en ook onze honden hebben de voordelen hiervan al gemerkt.

Ben jij op zoek naar een stukje grasmat, dan is dat hier ook mogelijk. Vaak hebben zij hier reststukken van grote kunstgrasrollen en overgebleven resten staan.