Sterren op je plafond

Heb je altijd al eens een schitterende sterrenhemel willen zien? In principe kan je deze elke nacht goed bekijken maar meestal lig je dan al in bed. In open gebieden kom je vaak de mooiste sterrenhemel tegen. Daarom is er een bedrijf dat heeft bedacht om jou een sterrenhemel te laten ervaren door middel van LED panelen in je slaapkamer. Je leest het goed: een plafond sterrenhemel!

De voordelen

Waarom zou je eigenlijk zo’n sterrenhemel LED kopen? Mensen dromen veel en ze dromen er vaak van om te slapen onder de sterrenhemel. Dankzij deze panelen ben je een stukje dichterbij de natuur. Als je zelf ooit eens een sterrenhemel hebt gefotografeerd dan kan je je eigen foto laten bedrukken en verwerken op deze panelen. Vervolgens slaap je in een gepersonaliseerde kamer met je eigen foto. Hoe gaaf is dat? Wij kunnen niets beters verzinnen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Deze sterrenhemel werkt uiteindelijk heel eenvoudig. Uiteraard zitten er allerlei snufjes aan maar de sterrenhemel wordt gedrukt dankzij schitterende echte foto’s. Deze foto’s zijn vaak gemaakt door professionele fotografen en daardoor extra mooi. Je kan de sterren goed zien en stralen. Dankzij de LED verlichting die erachter zit worden de sterren nog eens extra goed geaccentueerd. Dit zorgt ervoor dat jij gewoon onder de sterrenhemel kan slapen terwijl je in je eigen huis en bed ligt.

Levertijd

De panelen kunnen vrij snel geleverd worden. Er worden enkele werkdagen uitgetrokken om de panelen te voorzien van de juiste snufjes. Daarnaast worden ze goed gecontroleerd voordat ze worden opgestuurd. De panelen moeten namelijk goed werken. Daarnaast worden er geen fouten toegestaan. Het kan natuurlijk zo zijn dat er eens een foutje in productie gemaakt wordt. Deze wordt er vervolgens uitgehaald waarna er opnieuw bedrukt wordt. Zo wordt er voorzien van de perfecte kwaliteit.