Dakrand kopen bij Keralit

dakrand

De dakrand van Keralit is sneller te monteren dan een traditionele rand. Hiermee is het dus heel gemakkelijk om jouw dak te verfraaien. Het is de perfecte afwerking van jouw dak! Mijn man en ik besloten om naar Keralit te gaan voor ons dak en we hebben er geen spijt van.

Aardige medewerker

dakrandWe wonen al een tijdje in dit huis en wonen hier erg naar ons zin. We hebben een ruim huis en de omgeving is prachtig. Er is alleen een onderdeel van het huis waar we nogal mee zaten en dat is het dak. Deze was nodig aan vervanging toe en als je dan toch je dak gaat vernieuwen, waarom dan niet gelijk het dakrand? Een kennis van ons had ons gewezen op Keralit, een betrouwbare leverancier. Nadat we op de website hadden gekeken waren we erg enthousiast geworden. We wisten zelf niet zo goed waar we anders naar toe moesten voor ons dak dus we zijn met Keralit in zee gegaan! Aangezien wij natuurlijk niet zoveel weten op dit gebied, besloten we eerst om advies aan te vragen. We belde met het telefoonnummer dat op de website stond en een vriendelijk medewerker stond ons te woord. Ze nam de tijd om antwoorden te geven op al onze vragen, wat we heel fijn vonden. Ook vertelde ze ons dat we kleurstaaltjes mochten aanvragen, dit zou gratis zijn. Ideaal om een nog beter beeld te krijgen! We bestelden dus die kleurstaaltjes en die hadden we snel in huis, nog een pluspunt!

Keralit is een aanraderdakrand

Na het ontvangen van de kleurstalen en het advies konden mijn man en ik snel een beslissing maken. We hadden ons oog laten vallen op een witte dakrand, want dat vinden wij het mooist. Ben jij dus op zoek naar een betrouwbare leverancier? Dan beveel ik Keralit zeker aan!