Droomt u ook al tijden van een marmeren keuken?

Ik heb ze altijd al mooi gevonden en gezien je ze de laatste tijd veel in van die bouwprogramma’s op tv ziet moest ik er gewoon zelf een hebben; een marmeren keuken. Natuurlijk wist ik van tevoren wel dat het een heel ding zou worden want een keuken vervangen doe je niet zo 1,2,3 maar het is ons toch gelukt. Het is zo mooi, zo glanzend, zo elegant, niet te geloven. Dit natuursteen heeft een prachtige afwerking en een marmeren keuken ziet er gewoon over het algemeen veel beter en netter uit. Op de site van vanginkelkeukens.nl hebben wij onze marmeren keuken gevonden. Ik ben er zo blij mee, voel me net een klein kind in een speelgoed winkel. Ze hebben een diversiteit aan kleurschakeringen, diktes en dieptes en ze doen er alles aan om de marmeren keuken goed te laten aansluiten bij de rest van het huis. De aderpatronen in de marmeren keuken is wat het deed en nog steeds doet voor mij, het heeft gewoon iets, ik weet niet hoe ik het moet uitleggen. Natuurlijk bied de website nog veel meer andere uitvoeringen te verkrijgen. Zoals een fenix, of een houten, een RVS keuken, een hoogglans of een greeploze keuken, een keuken met een kookeiland, met een hoekopstelling, met een bar, noem maar op. Ze bieden meerdere merken aan dus er is voldoende om uit te kiezen. De keuze voor de marmeren keuken is nooit gewijzigd bij ons, ook niet toen we de andere prachtige keukens zagen bij hen. U kunt namelijk een afspraak met ze maken om in de showroom te komen kijken. Op een fijne en gastvrije manier zijn we ontvangen en rondgeleid. Alles werd haarfijn uitgelegd, en ze hebben het dan ook erg druk waardoor u wel een paar weken moet wachten op een afspraak maar dat is echt wel de moeite waard kan ik u vertellen! Er werken hele vriendelijke en vooral kundige mensen die er alles aan zullen doen om het u naar de zin te maken en u de keuken te geven die u graag wilt.

Is een marmeren keuken ook iets voor u?

Dan zou ik als ik u was als eerst een kijkje gaan nemen op hun website om te zien of u daar al iets tegen komt wat naar uw zin is. Ik geloof van wel want hun keukens zijn echt prachtig! Wij zijn heel erg blij met onze keuken, en zeker ik, ik ben er niet meer weg te krijgen!

Gaat u ook voor stijlvol?

Mocht u ook interesse hebben in een nieuwe keuken neem dan een kijkje op hun site, want:

  • Ze bieden diverse merken en keukens aan en weten waar ze het over hebben.
  • Ze helpen u van begin tot eind met uw keuzen en alles wat erbij komt kijken.
  • Het is een prachtige showroom!

Wij zijn zoals gezegd heel erg blij en tevreden met onze nieuwe keuken en kijken er elke dag weer naar uit om daar t koken, iets wat ik daar voor niet meer had! Neem een kijkje en laat het op u afkomen!