Ga voor een betere lucht met een luchtbehandeling

Een goede luchtbehandeling is ontzettend belangrijk voor organisaties en mensen. Een goede lucht zorgt er namelijk voor dat mensen hun werk onder ideale omstandigheden kunnen doen en dat apparatuur goed kan functioneren. Daarnaast heeft een slechte luchtkwaliteit veel invloed op gezondheid en productiviteit. Bij Euro Manchetten kun je terecht voor allerlei toepassingen op het gebied van het verbeteren van luchtkwaliteit.

LuchtbehandelingBetere werkklimaat en kwaliteit lucht

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan het werkklimaat en luchtbehandeling. Om aan deze eisen tegemoet te komen, heeft het bedrijf speciale textiele luchtkanalen ontwikkeld. De luchtverversing met een airsock, ook wel luchtverdeelslang genoemd, zorgt voor een maximale verversing en een prettige werkomgeving die tochtvrij is. De slang blaast de lucht via miljoenen hele kleine gaatjes door het textiel de ruimte in. Deze koelere lucht zorgt ervoor dat de vervuilde lucht dat aanwezig is wordt verwijderd. Zijn de ruimtes die gekoeld, verwarmd of geventileerd moeten worden erg groot? Dan kun je het beste gaan voor de airsocks met inductie. Deze slangen zijn geperforeerd, het geperforeerde patroon is over de hele lange van de slang op maat gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de lucht met een hoge snelheid ingeblazen kan worden en op die manier zich snel met de lucht in de ruimte.

De voordelen van het systeemLuchtbehandeling

Ook haakse aansluitingen in het bestaande luchtkanaal is geen probleem. Euro Manchetten kan hier een goed alternatief op maat verzorgen, waardoor de lucht gelijkmatiger verdeeld wordt. Dit is tevens energiezuiniger, want er is minder wattage van de ventilator. Ook het geluid in de ruimte wordt gereduceerd door het systeem. Een goede luchtbehandeling heeft vele voordelen dus!

Wil jij de luchtkwaliteit verbeteren? Dan raden we Euro Manchetten & Compensatoren zeker aan! Neem een kijkje op de website om het aanbod te kunnen zien. Wil je weten wat de kosten zijn? Vraag dan zeker een offerte aan. Dit kan via de telefoon, de mail of via het online contactformulier.