Een daisyspeler, zo krijgt u oudere weer gelukkig!

Wanneer een ouder persoon niet meer goed kan lezen kan dit eenvoudig worden opgelost door een daisyspeler! Een daisyspeler is een soort smartphone die voor u de krant voorleest, een tijdschrift voorleest of de ondertiteling van een serie of film voorleest. Dit is erg handig voor een persoon met een beperkt zicht. Vaak is het namelijk zo dat wanneer iemand een jaartje of een aantal jaartjes ouder wordt er een aantal dingen gaan veranderen. Zo heeft u bijvoorbeeld vaak last van een beetje vergeetachtigheid, u wordt grijs, u krijgt rimpels, u bent niet meer zo fit, het zicht wordt minder, en het gehoor wordt vaak ook minder. Daarom hebben wij nu een daisyspeler ontwikkeld. Dit is een erg handig gebruiksvoorwerp voor iedereen op leeftijd! U kunt nu namelijk gewoon kiezen wat u wilt “lezen’’ en het wordt u voorgelezen. Ook wanneer u slechthorend bent kunt u dit gemakkelijk volgen dankzij het luide geluid dat hieruit komt.

Het voordeel van een daisyspeler :

  • Ouderen weten weer altijd wat het nieuws van de dag is dankzij deze daisyspeler.
  • Ouderen hoeven niet meer vermoeid te raken van het lezen van de krant, deze energie kunnen ze nu ergens anders aan besteden!
  • Ouderen hoeven nu niet meer eerst op zoek te gaan naar de bril voordat ze de krant kunnen lezen. Dit wordt met 1 druk op de knop gedaan!

Wanneer u een ouder eens wilt verrassen, verras ze dan met een daisyspeler. Elke ouder verdient het om eens in de watten gelegd te worden!