Een woning waar je voor tekent

nieuwbouw-woning-bouwen

Als notaris is het van essentieel belang dat je klasse uitstraalt. Vaak help je vermogende klanten die graag willen zien dat jij ook welvarend bent en goed je eigen boontjes kunt doppen. Dan is een notariswoning belangrijk om te hebben. En als je er echt zin in hebt, kun je het ook nog eens helemaal zelf laten bouwen. Het allerliefste heb je natuurlijk een woning die bestendig is voor je levensloop, waar je niet ergens halverwege nog van alles aan moet fiksen voor het leefbaar genoeg wordt om je klanten in te ontvangen. Je hebt een woning nodig waar je zelf voor zou tekenen.

Op en neer in hetzelfde huis

Een kangoeroewoning wordt steeds populairder. Deze bestaat eigenlijk uit twee zelfstandige woningen waar je als een kangoeroe tussen kan hoppen maar die wel allebei een aparte voordeur hebben. Hierdoor kun je dus beter en effectiever voor elkaar zorgen en tegelijkertijd genieten van je eigen woonruimte die comfortabel voelt en waar je je in thuis voelt. Je kiest een basismodel en van daaruit ga je verder bouwen richting hetgeen wat je van tevoren in je hoofd hebt, of je gaat samen kijken wat je ervan kan maken. Hierdoor weet je zeker dat je de twee woonruimtes afstelt op je wensen.

Voor iedere wens een vervulling

Het is belangrijk om een helder en overzichtelijk plaatje te hebben van de wensen en de daarbij horende kosten. Niet iedereen heeft evenveel te besteden, en dat is prima, want er zijn zoveel factoren die komen kijken bij het bouwen van een eigen huis, dat voor iedere wens wel een vervulling mogelijk is. Al zou het misschien niet meteen de vervulling zijn waar je gelijk aan denkt, maar dat is niet altijd erg. Maar als je echt alles precies wilt hebben zoals jij het wilt, dan is dat zeker mogelijk en zullen de experts er alles aan doen om je in je wensen te voorzien.