Glazen windscherm review

In deze review wordt het bij ons geplaatste glazen windscherm van premonta nader bekeken. Al een tijdje waren wij op zoek naar een windscherm voor in de tuin. Zeker op dagen waarop de wind wat steviger is, kan het bij ons in de tuin flink doorwaaien. Dit is vooral vervelend in de zomer, waar de wind soms voor een onaangename koelte kan zorgen terwijl wij van de zon proberen te genieten. Daarom was het hoog tijd voor een windscherm. Hierbij kwamen we uit bij een glazen windscherm. Dit combineert het beste van beide werelden: je wordt uit de wind gehouden terwijl je nog wel optimaal kunt genieten van het uitzicht. Wat vinden wij van het glazen windscherm van premonta?

Onze zoektocht naar een geschikt glazen windscherm

Al langere tijd hadden we geregeld last van de wind achter in de tuin. Vooral op het terras vonden we dit erg vervelend. We wilden hiervoor een oplossing toepassen en dat werd het glazen windscherm. Online gingen we op zoek naar een goede leverancier van glazen windschermen. We zochten een leverancier die niet alleen standaard maten kan leveren, maar ook maatwerk dat speciaal op maat gemaakt wordt. Dat biedt net dat extra beetje flexibiliteit. Hieronder zetten we nog een aantal van onze criteria voor je op een rij:

  • Groot aanbod
  • Flexibele afmetingen
  • Goede verhouding tussen prijs en kwaliteit
  • Toepasbaar op verschillende plekken binnen de tuin
  • Verschillende kleuren mogelijk
  • Glas van een hoge kwaliteit
  • Mogelijkheid om zelf mobiele windschermen samen te stellen

Wat ons betreft was er één leverancier die het beste voldeed aan al onze eisen: premonta. Daarom besloten wij bij hen ons glazen windscherm te bestellen. We vonden het fijn dat we via hun webshop eenvoudig ons eigen windscherm konden samen te stellen. We hadden ruim de keuze op het gebied van het formaat, de kleur, de materialen en meer. De hoge mate van mobiliteit sprak ons ook aan. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van koppelpennen om ervoor te zorgen dat we zelf de opstelling van de windschermen kunnen bepalen. Het online bestellen van het glazen windscherm verliep soepel. Ook over de prijzen zijn we meer dan tevreden.

Wat vinden we van een glazen windscherm van premonta?

Nu we alweer een tijdje beschikken over het windscherm van deze leverancier, hebben we een goed beeld gekregen hiervan. We kunnen niets anders zeggen dan dat we zeer te spreken zijn over het windscherm. Wat is het heerlijk dat we nu in de tuin kunnen zitten zonder last te hebben van de wind. Bovendien behouden we het uitzicht zonder problemen. Een groot voordeel is de flexibiliteit van de schermen, waarbij je zelf de formatie kunt bepalen. Je kunt de windschermen ook verplaatsen. Zo stel je ze zelf naar eigen inzicht op.

De windschermen van premonta hebben alles wat je nodig hebt. Ze zijn geheel transparant, mobiel, flexibel en bieden uitstekende bescherming tegen de wind. Ook zijn de windschermen veilig en stijlvol. Maatwerk is bij premonta mogelijk en je hebt de keuze uit een ruim aanbod. Wij zijn er erg tevreden over, en door de goede verhouding tussen prijs en kwaliteit verwachten we dat jij er ook zo over zult denken. Wil je zelf het aanbod van premonta ontdekken? Bekijk dan eens hun website: www.premonta.nl.