Het verhaal van Extremis

Het verhaal van Extremis

Revolutionair design voor tuinmeubelen

In de wereld van tuinmeubelen is er één naam die opvalt vanwege zijn innovatieve ontwerpen en compromisloze benadering van functionaliteit en esthetiek: Extremis. Het Belgische merk heeft de manier waarop we naar buitenmeubilair kijken radicaal veranderd en een revolutie teweeggebracht in de wereld van buitenleven. Laten we eens kijken naar het inspirerende verhaal achter Extremis en hoe het de normen voor tuinmeubilair heeft verlegd.

Het begin

Het verhaal van Extremis begon met de visie van de Belgische ontwerper Dirk Wynants. In 1994 richtte Wynants het merk op met als doel om functionele, duurzame en esthetisch aantrekkelijke buitenmeubelen te creëren die mensen samenbrengen en de buitenruimte transformeren tot een levendige en gastvrije omgeving. Zijn passie voor vernieuwend design en zijn streven naar perfectie waren de drijvende krachten achter het merk.

Revolutionair design: van PicNik tot Gargantua

Extremis werd al snel bekend om zijn revolutionaire ontwerpen die de grenzen van traditionele tuinmeubelen overschreden. Een van de meest iconische stukken is de PicNik, een picknicktafel die is ontworpen om interactie en verbinding te bevorderen. Met zijn asymmetrische vormgeving en ingebouwde zitplaatsen nodigt de PicNik mensen uit om samen te komen en te genieten van gezellige momenten in de buitenlucht. Een ander baanbrekend ontwerp is de Gargantua, een modulaire tafel die kan worden uitgebreid om plaats te bieden aan een groot aantal mensen. Met zijn slimme en veelzijdige ontwerp is de Gargantua ideaal voor grote bijeenkomsten en sociale evenementen in de buitenlucht.

Een nieuw tijdperk voor buitenleven

Het verhaal van Extremis is een inspirerend voorbeeld van hoe innovatie, passie en toewijding kunnen leiden tot baanbrekende ontwerpen die de normen voor tuinmeubelen verleggen. Met zijn revolutionaire ontwerpen en compromisloze benadering van functionaliteit en esthetiek heeft Extremis een nieuw tijdperk ingeluid voor buitenleven en tuinmeubelen. Met elk stuk nodigt Extremis mensen uit om samen te komen, te genieten van de buitenlucht en onvergetelijke herinneringen te creëren in hun eigen buitenparadijs. ’s Winters is het te koud om in je tuin te zitten. Gelukkig hebben wij ook een aantal leuke winteractiviteiten voor je om thuis te doen! Lees hier meer.