Hoe je fotobehang laat matchen met je interieur

fotobehang kopen

Het is er zeker nu niet meer de tijd voor om te kiezen voor standaard saai behang. Nu is het de tijd om eens te experimenteren met uniek en mooi behang. Fotobehang kopen is dan ook wat steeds meer mensen doen. Fotobehang is letterlijk wat de naam ook aangeeft: behang dat voorzien is van een foto. Je hebt fotobehang in verschillende soorten en maten en daarnaast is het fotobehang altijd voorzien van een hoogwaardige foto. Zo heb je geen last van pixels en is de foto goed te zien, zowel van dichtbij als van verder af. Fotobehang past bijna bij elk interieur. Maar, hoe zorg je er nu voor dat je fotobehang matcht met je interieur?

Kiezen voor de juiste kleuren

Wat allereerst aan te raden is, is om te kijken naar de kleuren die je hebt gebruikt in het interieur. Bij online fotobehang kopen, heb je vaak de mogelijkheid om de verschillende soorten behang te sorteren op kleur. Door te kijken naar de kleuren die je ook hebt gebruikt in je interieur en deze vervolgens ook terug te laten komen in de foto, is het veel makkelijker om een goede match te vinden. Je zult ook merken dat het veel meer rust brengt wanneer je rekening houdt met het matchen van de kleuren. Een tip is misschien om, als je er niet makkelijk uitkomt, te kiezen voor zwart-wit behang. Zwart-wit behang matcht altijd binnen elk interieur.

fotobehang kopen

Elementen doortrekken in het interieur

Waar vele mensen ook voor kiezen, is om elementen uit de foto door te trekken in het interieur. Wat hiermee wordt bedoeld, is dat je er bijvoorbeeld voor kunt kiezen om planten op te nemen in het interieur die ook afgebeeld zijn op het fotobehang. Dit zorgt vaak voor meer diepte en daarnaast wordt zowel het interieur als het behang er levendiger van. Het is een goed idee om sowieso rekening te houden met de accessoires in het interieur die je ook laat matchen met wat er op het schilderij voorkomt. Zo zorg je voor een prachtig geheel en wordt het interieur een ware belevenis waarmee je anderen hun ogen doet uitkijken.

Fotobehang is helemaal in trek, en het kan dan ook zeker geen kwaad om je er even in te verdiepen!