Ketelkiezer, dat is wel zo handig

ketelkiezer

Ketelkiezer, je zal wel denken wat is dit? Nou, neem maar eens een kijkje op de website van Holland Warmte en je zal zien hoe handig dit is. Tenminste als je op zoek bent naar een nieuwe ketel die geschikt is voor jouw gebruikersbehoefte. 

Zelf heb ik hier gebruik van gemaakt omdat mijn oude ketel moest worden vervangen. Ik had geen idee welke ketel hiervoor in de plaats moest terug komen. Wel wist ik dat ik graag een energiezuinig exemplaar wilde om ook wat meer geld over te kunnen houden.

ketelkiezer

Een ketelkiezer brengt een goed resultaat

Met de gegevens die ik had ingevuld bij de ketelkiezer, kreeg ik een resultaat waar ik mij goed in kon vinden dus ik besloot een offerte aan te vragen. Deze had ik al snel in huis en toen heb ik direct een afspraak gemaakt voor de installatie. De monteur kwam netjes op de afgesproken tijd een en heeft zorgvuldig de oude ketel verwijderd en de nieuwe geïnstalleerd. Bij de test, liet de monteur mij zien hoe alles in zijn werk gaat. Dit was erg eenvoudig en ik was zeer tevreden.

Ik heb ook een onderhoudscontract bij dit bedrijf afgesloten. Hierdoor heb ik totaal geen omkijken meer naar mijn ketel. Tevens is het ook prettig om te weten dat wanneer er een storing is bijvoorbeeld, dat je dag en nacht kunt bellen naar dit bedrijf en zelfs in de weekenden om het probleem zo snel mogelijk te laten verhelpen. Je moet er toch niet aan denken dat je op een koude winterdag zonder verwarming zit?

Neem zelf maar eens een kijkje op de website en je zal snel zien dat ik niets teveel heb gezegd over de kwaliteiten die die bedrijf te bieden heeft. Heb je nog geen nieuwe cv ketel nodig? Dan is dit zeker weten een adres om te onthouden.

ketelkiezer