Nieuwe keuken van Keuken Wageningen

Keuken en Keukens

Voor een keuken die je huisstijl enorm kan verbeteren moet je naar Keuken Wageningen gaan. Hier kwamen wij namelijk ook achter. We besloten namelijk een nieuwe keuken aan te schaffen. Dit was voor ons meer dan nodig want onze huidige keuken had het begeven. We wilden daarom een nieuwe en namen contact op met Keuken Wageningen voor de plaatsing van de nieuwe keuken.

Keuken en Keukens

‘’Wilde de keukens in levende lijve zien’’

Toen we een mailtje stuurde met daarin de vraag naar meer informatie, kregen we na een half uur tot onze verbazing al een reactie terug. De reactie bestond uit de voorbeelden van de keukens en natuurlijk meer informatie hierover. We bekeken de keukens nauwkeurig en we kwamen tot de conclusie dat we over 3 keukens meer wilden weten en dat we ze graag in levende lijve wilden zien. Hiermee ging Keuken Wageningen akkoord en we mochten daarom een keer langskomen.

Keuken en Keukens

Plaatsing van de keuken

Toen we langs gingen bij Keuken Wageningen, werden we vriendelijk ontvangen. We bekeken wat materiaalsoorten en gingen in gesprek met Keuken Wageningen. Uiteindelijk zijn we tot de beslissing gekomen om de keuken met een eiland aan te schaffen. Zo’n eiland trok ons namelijk wel. Zo heb je ook meer loop ruimte en is je keuken in meerdere delen opgesplitst. In onze ogen een echte verrijking van ons huis. Na 2 weken was het dan eindelijk zover, de keuken werd geplaatst! De klussers van het bedrijf deden hun werk goed en na 2 dagen was al het werk al voltooid. De mooie keuken stond er en we konden de keuken eindelijk eens uitproberen. Mijn vrouw kookte er een heerlijke maaltijd in en ik zag vooral dat ze er plezier in had. Een nieuwe keuken is namelijk altijd leuk. Kortom zijn we erg blij met de keuken en vinden we hem prachtig. Dankjewel keuken Wageningen!