Online chloortabletten voor zwembad kopen

Zwembad

Hoewel ik dol ben op mijn zwembad, is het onderhoud en schoonhouden echt niet mijn hobby. Ik maak het mezelf dan ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Gelukkig kan ik online chloortabletten voor zwembad kopen. Dit scheelt natuurlijk veel tijd want onderhoudsproducten voor je zwembad kun je niet bij de supermarkt op de hoek kopen. Ik bestel altijd een grootverpakking. Zo heb ik altijd wat op voorraad en bovendien geldt bij de meeste webshops gratis verzenden boven een bepaald bedrag. En dat scheelt ook weer in de kosten. Geen bezorgkosten maar ook geen benzinekosten. 

Online chloortabletten voor zwembad kopen bij bodyfitwebshop.nl

Online chloortabletten voor zwembad kopenOnline chloortabletten voor zwembad kopen gaat heel eenvoudig via gespecialiseerde webwinkels zoals bijvoorbeeld bodyfitwebshop.nl. Hier bestel ik altijd mijn chloortabletten omdat ze hier de tabletten van Starline verkopen. Deze zijn namelijk gestabiliseerd waardoor het chloor niet snel vervliegt door de UV straling. Alleen de bacteriën in het zwembad worden aangepakt. Hierdoor is de werking beter en gaan ze ook langer mee. Je hoeft namelijk minder snel nieuwe tabletten toe te voegen om het chloorpeil op orde te houden.

Eenvoudig in gebruik

ChloordrijverChloortabletten zijn sowieso gemakkelijk in gebruik. Je plaatst de tablet in een chloordrijver en deze gaat vervolgens in het water. De tablet zorgt voor een langzame afgifte van het chloor. Let er trouwens ook op dat de ph waarde van het water goed is. Als de zuurgraad te hoog of te laag is dan pakt het chloor niet goed. Hiervoor kun je ook meetinstrumenten kopen. Met deze testsets kun je het chloorpeil en de ph waarde meten.  Ook zijn er middelen te koop om het water te neutraliseren. 

Ik vind het onderhoud aan mijn zwembad nog steeds niet leuk maar met deze producten wordt het in elk geval wel een stuk gemakkelijker. Bovendien kost het veel minder tijd.