Op deze manier kun je meer sfeer creëren in huis

plaid voor op de bank

Wil je meer sfeer creëren in je huis? Dat kan. Met een aantal tips en en tricks is jouw huis meer sfeervol. Een plaid voor op de bank geeft al meer gezelligheid in de zitkamer.

Sfeervol op de bank

Het is belangrijk dat je huis gezellig is. Dit is je thuisbasis waar je tot rust komt. Voor de tv op de bank zitten komt het beste tot zijn recht in een gezellige huiskamer. Met een plaid voor op de bank en wat kleine kussentje is de bank sfeervol. Het helpt ook om wat geurkaarsen aan te steken in een leuke kaarshouder. Als je een grote bank hebt in de woonkamer, is het een goed idee om twee plaids neer te leggen op de bank. Op en kleinere bank kan dit rommelig overkomen. Let er ook op dat je niet te veel kussentjes op de bank neerlegt. Ook dit is rommelig. Of het sfeervol of rommelig oogt is persoonlijk. Koop niet direct te veel dekentjes voor op de bank, maar begin klein. Oogt het daarna nog steeds wat leeg en kaal. Koop dan wat weer dekentjes of plaids.

plaid voor op de bank

Waarom een plaid?

Een plaid voor op de bank heeft talloze voordelen. Buiten het feit dat meer sfeer creëert in de zitkamer geeft het ook warmte. De verwarming hoeft niet meer hoog te staan met een lekker dekentje over je heen. Met oplopende energiekosten bespaar je hier geld mee. Er zijn veel verschillende plaids. Verschillende maten en stoffen, dus er zijn genoeg plaids die perfect bij jou passen. Het is ook fijn dat de plaids gewassen kunnen worden. ALs je wasverzachter gebruikt bij het wassen van deze dekentjes ruikt de woonkamer naar de wasverzachter. Let er wel op dat je de plaid op de juiste graden wast, dan voorkom je dat het krimpt.

Kortom een plaid geeft sfeer in je huis en heeft talloze andere voordelen. Haal vandaag nog jouw plaid.