Tegels van Tegels Duiven

Nieuwe tegels kopen doet  u bij Tegels Duiven. Zij bieden prachtige tegels aan in vele soorten en maten. Dit doen ze al sinds 1998. Veel ervaring dus in het verkopen en plaatsen van tegels. Het brede assortiment tegels kunt u aanschouwen in de showroom van Tegels Duiven. In de showroom zijn vele medewerkers aanwezig die u graag helpen met het vinden van een nieuwe vloer. Als u de tegels heeft aangeschaft hoeft u niet perse de tegels zelf te plaatsen. U kunt er namelijk voor kiezen om het door Tegels Duiven te laten doen. Zij zijn hier erg professioneel in en ze werken met veel zorgvuldigheid en precisie. Kortom is Tegels Duiven het beste bedrijf dat u kunt benaderen als u een nieuwe vloer van tegels wilt. Voor vragen over de tegels kunt u contact opnemen met het volgende telefoonnummer: 0488 433 203

Mijn ervaring

Onlangs heb ik nieuwe tegels aangeschaft bij een tegelzaak: Tegels Duiven. Hier vond ik de showroom een prachtige soort tegel. Omdat ik de tegel zo mooi vond en zeker wist dat het perfect in mijn huis zou passen, twijfelde ik er niet aan om de tegels aan te schaffen. Dat deed ik vervolgens dan ook. Ik kocht de tegels en besloot ze zelf te gaan plaatsen. Dit ging me gelukkig goed af. Het resultaat mocht er zeker wezen; een prachtige tegelvloer in mijn woonkamer. Een veel modernere twist dan die oude houten vloer met vele beschadigingen. Ik bedank Tegels Duiven voor het helpen vinden van de juiste tegel.