Terug naar kantoor

Interieur 10

Een paar jaar geleden was een kantoor nog iets waarvoor je het huis uit moest, maar door de corona pandemie is een kantoor ook iets geworden wat je nu in veel woningen vindt. Er zijn er steeds meer thuiskantoren ontstaan toen mensen thuis moesten werken. Die extra slaapkamer waar toevallig een bureau stond met een verloren stoel en een kapotte lamp werd toen omgetoverd tot een heuse werkplek. De meeste mensen hebben ook flink geïnvesteerd in hun thuiswerkplek, zodat ze zo comfortabel mogelijk aan het werk konden. Een extra monitor of een goede bureaustoel, noem het maar op. Het zijn geen uitzonderingen meer om in huis te hebben. 

Thuis of op kantoor?

Toen we met ons allen thuis zaten, was iedereen het erover eens dat werken op kantoor het allerfijnste was. Gelukkig zit bijna iedereen ondertussen gewoon weer op hun plekje op het kantoor. Echter, het is niet raar als jouw wensen van die van je werknemers wat zijn veranderd sinds de tijd voor de pandemie. Veel mensen weten nu heel goed wat ze wel en niet nodig hebben om lekker aan het werk te gaan, omdat ze juist die dingen hebben gemist of zelf hebben aangeschaft in hun thuiswerkplek. Om die reden zou het kantoor renoveren dan een overweging kunnen zijn om de nieuwe wensen van jou en je werknemers te vervullen.

Een grote stap

Is interactie een grote wens, dan kun je een open ruimte overwegen. Dit nodigt sociaal contact uit. Of misschien is er juist de wens voor een meer besloten ruimte. Een kantoor renoveren is een grote stap. Is dat wel nodig? Dat is aan jou, maar je hoeft het niet alleen te doen. Wij kunnen je helpen om er een uniek kantoor van te maken. We werken aan interieur, exterieur of turn key. Ook kunnen we bijstaan bij het verduurzamen van het kantoor. Zo kan jouw kantoor voldoen aan de nieuwe wensen.