Tuinplantenwinkel, een geweldige webwinkel

tuinplantenwinkel

Ken jij de tuinplantenwinkel nog niet? Dan is het zeker de moeite waard om deze blog eens te lezen. Omdat wij bezig zijn met onze tuin, hebben tuinplantenwinkelwij hier bij deze winkel al meerdere bestellingen geplaatst. Het is hier mogelijk om de mooiste planten te bestellen. Niet alleen is dit makkelijk, maar je kan op een zeer makkelijke manier de mooiste plantjes uit zoeken. Vaak als ik in een grote winkel loop, weet ik nooit wat ik moet kopen. Meestal kom ik dan met spullen thuis, waar ik achteraf spijt van krijg. Het probleem in een winkel is, dat ik vaak alleen naar het model kijk en niet verder. Zo dacht ik een tuin vol met mooie bloeiers te hebben gekocht, wat achteraf éénjarige plantjes waren. Daar ben ik inmiddels van terug gekomen en neem nu dan ook alle tijd om planten uit te zoeken. 

Zeer veel keuze, zowel online als in de winkel zelf, bij de tuinplantenwinkel

tuinplantenwinkelNadat ik de vorige keer veel geld had uitgegeven aan plantjes die maar één jaar bloeide, ben ik deze keer iets kieskeuriger aan het werk gegaan. Daarom had ik besloten om niet naar een winkel te gaan, maar alles via internet te gaan bestellen. Daarvoor was ik al op de website van de tuinplantenwinkel terecht gekomen. De keuze die je hier hebt is enorm. Bovendien kan je elk model eens rustig op jouw gemak bekijken. Wat ik helemaal geweldig aan deze site vind, is dat je een aangroeigarantie krijgt. 

nadat ik ruim de tijd had genomen om een bestelling te plaatsen, kon ik op de enter knop drukken. Omdat ik voor een bedrag van meer dan €350,- had besteld, waren de bezorgkosten geheel gratis. Binnen 2-4 dagen had ik alle spullen in huis en kon ik beginnen aan mijn tuin. Deze keer wel plantjes gekocht die heel lang bloeien en meegaan.