Wist u dat u ook met icynene uw woning kunt isoleren?

De verbouwing van ons huis was bijna rond en dan bedoel ik niet de verbouwing zelf, maar de voorbereidingen. Mijn vriend en ik deden heel veel zelf om op die manier geld te besparen en ook omdat we het gewoon heel erg leuk vonden om te doen. We hadden de taken een beetje verdeeld, ik was meer van de prulletjes en mijn vriend van het grote werk. Maar omdat mijn vriend ook zelf nog mee bouwde aan het huis had hij het momenteel wel heel erg druk. Hij vroeg mij daarom om op het internet te zoeken naar een goed bedrijf die icynene kon leveren. Ik had uiteraard geen idee wat dit dan wel niet was, maar mijn vriend legde mij uit dat dit een soort schuim voor isolatie was. Dit zorgde ervoor dat ik alweer een beter beeld kreeg. Ik gaf aan dat ik dit uiteraard wel kon zoeken op het internet, maar dat hij als ik de icynene gevonden had wel even moest checken of ik met het juiste bedrijf in zee zou gaan. Dit vond hij prima en met deze belofte ben ik achter mijn computer gekropen om op het internet te gaan zoeken naar een goed bedrijf. Zo kwam ik al vrij snel tussen de zoeklijst de website isocoat-isolatie.nl tegen. Op de homepage stond al zeer nuttige informatie. Het zou gaan om een familiebedrijf die al jarenlang en veel generaties werkt. Ik vond een familiebedrijf altijd heel mooi en zeldzaam en zou dan ook eerder bij zo een bedrijf kopen als bij een grote firma. Daarnaast stond er dat dit bedrijf goede referenties had en dit was natuurlijk altijd wel belangrijk om te kunnen zien of het een beetje betrouwbaar is. Ik kreeg steeds een beter gevoel bij dit bedrijf en ook omdat ik zag dat ze betaalbare prijzen zouden hanteren. Ik besloot op de menuknop voor de isolatie te klikken waar ik inderdaad las dat ze werkte met icynene. Ik zag dat ze allerlei soorten isolatie deden dus ik had zo het gevoel dat ik het juiste bedrijf gevonden had. Ik besloot voor de zekerheid hun projecten nog eens te bekijken en deze zagen er ook heel professioneel en goed uit.

Voor isolatie met icynene is dit bedrijf heel erg goed

Ik besloot de website aan mijn vriend te laten zien. Hij bekeek alles nog een keer en zag inderdaad dat het hier ging om icynene. Hij leek tevreden en gaf mij aan dat ik contact op kon nemen met dit bedrijf. Dit deed ik dan ook en gelukkig hadden ze redelijk snel een plekje om voor ons aan de slag te gaan voor de verbouwing van onze nieuwe woning

Goede kwaliteit en kundige medewerkers

Nu al het werk achter de rug is wil ik dit bedrijf graag met jullie delen omdat:

  • Ze een hele goede kwaliteit aan werk met icynene hebben afgeleverd
  • De medewerkers veel verstand van hun werk hadden
  • De icynene isolatie gunstig geprijsd was

Wilt u ook een bedrijf wat werkt met icynene? Neem dan zeker een kijkje op deze website.