Onze zoektocht naar een villa in Spanje

vakantiehuis kopen in Spanje

vakantiehuis kopen in SpanjeHallo iedereen of zal ik beter zeggen, Hola buenas diaz gente!
Ik ben verliefd, verliefd, verliefd op Spanje en dan met name op zuid Spanje. Al jaren lang komen ik en mijn familie in Ojen. Dit is een klein en vredig dorpje dichtbij het welbekende Marbella en Puerto Banus. Mijn man en ik hebben de zaak verkocht en nu is het tijd om dan eindelijk de grote stap te gaan nemen. Ik verhuis voorgoed naar Spanje samen met mijn man en ik ga een villa kopen in Spanje!

Nu is het natuurlijk best heel spannend allemaal. Een villa kopen in Spanje doe je natuurlijk niet elke dag. Je moet een hoop uitzoeken voordat je daadwerkelijk naar huizen gaat kijken. De wetten en gewoontes zijn in Spanje toch wat anders dan in Nederland. Ook hebben wij gemerkt dat afspraken maken met de Spanjaarden ook een stuk lastigere is dan met de Nederlanders. Wij zijn toch meestal zeker tien minuten van te voren aanwezig bij een afspraak. De Spanjaarden doen dit net even iets anders, zij komen eerder drie uur later dan afgesproken. Dit is iets wat ik gewoon moest accepteren en leren om me er vooral niet druk om te maken.

Voordat ik terecht kwam in mijn droomhuis, heb ik samen met mijn man een stuk of zes huizen bekeken. Dit is een uitje op zich. Het is zo leuk om in het buitenland op huizenjacht te gaan! Na veel wikken en wegen hebben we de keus gemaakt. Het is een villa geworden in het dorpje Ojen. Een mooie, echte Spaanse villa in de kleur geel en met een prachtige tuin. En natuurlijk heb ik ook een zwembad!

vakantiehuis kopen in Spanje

Ik wil nooit meer terug. Voor mij is dit de beste keus van mijn leven geweest. Het klimaat, de mensen en het eten zijn hier geweldig!