Zonwering en een strakke uitstraling realiseer je met een ritsscreen

Als je de zon buiten de deur wilt houden, maar tegelijkertijd wel het strakke uiterlijk van je woning wilt handhaven, dan is een ritsscreen van SunCircle een goede oplossing. Als het om zonwering gaat, dan is het belangrijk om deze aan de buitenzijde van de woning te plaatsen. Gordijnen en andere zonweringen die je aan de binnenkant van de ramen plaatst, zullen alleen het zonlicht tegenhouden, maar niet de warmte van de zon. Door een ritsscreen te plaatsen aan de buitenzijde van een raam, kun je voorkomen dat de zonnestralen contact maken met het glas van je ramen. Daardoor kan de zon veel minder snel zorgen voor een stijging van de binnentemperatuur. Er komen natuurlijk altijd nog wel wat stralen door het ritsscreen heen, maar je mag toch rekening op een zonwering van 90%. Zowel warmte als zonlicht houd je zo buiten de deur. Het voordeel van een ritsscreen is verder dat je van binnen nog steeds door het scherm naar buiten kunt kijken. Het is dus niet zo dat je met een gesloten screen meteen je volledige uitzicht verliest. Tevens is het daardoor dus niet zo dat het meteen volslagen donker is in je huis. Je hebt aan de binnenkant vaak wel gordijnen of andere vorm van zonweringen die je meteen van het uitzicht beroven en die ook zorgen voor duisternis in huis. Met een ritsscreen is het allemaal niet zo extreem. Het wordt uiteraard wat donkerder, want je blokkeert wel een deel van het licht. Maar een ritsscreen is van binnenuit doorzichtig waardoor je nog altijd kunt profiteren van licht in huis. Dit effect bereik je natuurlijk ook deels met een uitvalscherm. Deze klap je immers uit voor een deel van het raam. Daardoor kun je onder het scherm door naar buiten kijken en blokkeer je niet al het licht dat naar binnen kan schijnen. Maar een uitvalscherm neemt wel veel ruimte in beslag. Als je deze ingeklapt hebt, dan heb je wel een groot object boven je raam waar het scherm in zit. Uitgeklapt is het helemaal een blikbanger die een flinke impact heeft op de uitstraling van je woning. Maar met ritsscreens heb je dat niet. Als je deze niet voor het raam hebt uitgerold, dan zit deze in een kleine kast boven het raam. Als je niet weet dat deze er zit, dan valt het nauwelijks op. Eenmaal uitgerold, dan zit een ritsscreen strak voor het raam langs en zorgt juist voor een extra strakke uitstraling.  gecombineerd met de andere twee voordelen, heb je dus een zonwering waar je heel blij van wordt. 

Bestel een ritsscreen via suncircle.nl

Mocht je op zoek zijn naar een ritsscreen, dan kun je terecht op de website van suncircle.nl. Hier vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van zonweringen en dus kun je ook de verschillende ritsscreens bekijken. Verder kun je hier ook terecht voor zonweringen als: 

  • Uitvalschermen
  • Knikarmschermen
  • Rolluiken

Vraag een offerte aan via de site

Als je wilt weten wat het ongeveer gaat kosten om al jouw ramen bijvoorbeeld van screens te voorzien, dan kun je via de site een offerte aanvragen of gewoon even contact opnemen met SunCircle. 

Lees meer…