zwarte boxsprings

zwarte boxsprings

Goed slapen is altijd belangrijk geweest. U kunt de uitdagingen van de dag alleen aangaan als u goed hebt geslapen, vooral in onze drukke levens. Een van de basisbehoeften voor een goede nachtrust is een goed bed. Nu hebben we nog meer keuzes dan ooit. Boxspringbedden worden steeds populairder in Europa. Het is niet bepaald een verrassing: de bedden zien er gewoon goed uit. Door de meerdere matrassen en flinke hoogte zien deze matrassen er luxe uit en zorgen ze voor heerlijk slapen.

zwarte boxsprings

Constructie en prijs

Een boxspring is anders gebouwd dan een matras die bedoeld is voor een Europees bed met lattenbodem en een matras. De zwarte boxsprings zijn gebaseerd op een 20-30 centimeter hoog houten frame met veren aan de binnenzijde. De boxspringmatras is veel dikker dan het conventionele matras. Veel zwarte boxsprings zijn voorzien van een schuimlaag bovenop voor comfort en luchtcirculatie.

Voordelen

Hoogte – boxsprings hebben meestal een hoogte van 60-70 centimeter, daarom zijn ze handig voor ouderen of mensen met rugklachten. Ze zijn gemakkelijker op te staan.

Optiek – zeg wat u wilt, maar deze bedden zien er gewoon goed uit. Ze zien er gezellig en indrukwekkend uit in combinatie met een groot hoofdeinde.

Isolatie – afhankelijk van het feit of de matras al dan niet een schuimrubberen top heeft, bieden deze bedden een uitstekende thermische isolatie en houden ze ons warm.

Tips

Helaas is de term “boxspring” niet beschermd. Daarom zijn er geen verplichte normen waaraan een boxspring zwart moet voldoen. Het loont daarom de moeite om deze tips te overwegen:

 – Lees voordat u koopt! Aangezien deze matrassen een investering zijn, wilt u goed geïnformeerd worden.

 – Overweeg uw lengte, gewicht en behoeften voordat u koopt.

 – Koop nooit een matras zonder deze te testen. Zorg ervoor dat u het bed ’s ochtends test als u goed uitgerust bent. Tegen de middag vinden de meeste mensen elk bed comfortabel.

 – Leer meer over verschillende modellen voordat u naar de winkel gaat. Weet welk type boxspring zwart het beste bij u past.

 – Duur is niet altijd beter. Iedereen heeft andere wensen.

 – Als het mogelijk is om de matras voor een proefperiode te lenen, doe dat dan altijd. Wat de eerste nacht comfortabel lijkt, kan in de loop van de tijd veranderen.