Ragno tegels: met recht een aanrader

Regge Tegels

Als er iets is waar Italianen in uitblinken, dan is het wel in het produceren van keramieken producten. Tegels bijvoorbeeld. Ragno tegels zijn hiervan het bewijs. Deze keramieken tegels zijn er niet alleen in veel verschillende soorten en maten, ze zijn ook nog eens van hoogwaardige kwaliteit. De tegels kenmerken zich niet alleen door de mooie en afgewerkte look, ook zijn ze zeer schadebestendig. Ze zijn dan ook geschikt om binnen en buiten te leggen. Op die manier heeft u met weinig onderhoud toch jarenlang plezier van deze tegel.

Maak uw stijl helemaal af

Dat dit merk een groot assortiment biedt, komt doordat de producent in de loop van de jaren zijn aanbod is blijven aanpassen aan de vraag van de consument. Zo zijn er zowel tijdloze tegels, als meer moderne en trendy exemplaren. De trendy, klassieke of eigentijdse tegels zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Denk aan steenlook, houtlook, marmerlook of betonlook. Het is maar net wat bij uw stijl past. Ook is het mogelijk de diverse series te combineren, zowel binnen als buiten. Plaats die fantastische houtlook in de keuken en maak het af met een betonlook in de tuin. Het sluit perfect op elkaar aan en geeft een zeer sterke uitstraling. Trek de tegels door op de wand en u heeft een stijlvol geheel in een handomdraai gecreëerd.

Hier kunt u de tegels verkrijgen

Zelf de mogelijkheden bekijken? Dat is mogelijk! Als directe afnemer van Ragno tegels heeft Regge Tegels & Vloeren een ruime collectie aan de meest uiteenlopende tegels van deze soort. In de showroom in Enter kunt u ze zelf eens blij elkaar houden om te zien of uw tegel ertussen zit. Bijkomend voordeel is dat de specialisten hier voor u klaarstaan met passend advies. Heeft u direct vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen via telefoon of mail. De medewerkers doen hun best om u zo snel mogelijk te woord te staan.