Meer informatie over een goede meubelzaak nabij Rotterdam

Logo-voorbrood-meubelen

Onlangs verhuisd naar Rotterdam of omgeving of wil je jouw huidige meubels graag vervangen met kwalitatieve nieuwe meubels? Dan ben je bij Voorbrood Meubelen aan het juiste adres. Op de website van deze meubelzaak is meer informatie te vinden over het huidige aanbod.

Een zeer grote meubel outlet 

Bij Voorbrood Meubelen is momenteel een outlet te vinden waarin de laatste showroommodellen aan worden geboden tot maar liefst 70% korting. De meubels die het bedrijf online aanbiedt zijn ook te bezichtigen in de zeer grote showroom van maar liefst 6000 vierkante meter. In deze showroom kun je van een van de specialisten passen, eerlijk en ongedwongen advies ontvangen zodat je meubelstukken zult vinden die aansluiten bij jouw persoonlijke wensen. Alle meubels die dit bedrijf in het assortiment aanbiedt zijn van een hoogwaardige kwaliteit en je zult op jouw aankoop 2 jaar garantie ontvangen. Het bedrijf heeft tevens ook een eigen stoffeerderij, meubelmakerij  en spuiterij. 

voorbrood-teamfoto

Een klant gemiddeld van een 9,6

In de loop van de jaren heeft het bedrijf al erg veel voorgaande klanten mogen helpen bij het vinden van de juiste meubels. Al deze voorgaande klanten zijn zeer tevreden voor de goede service die zij hebben ontvangen en over de kwaliteit van de meubels die zij hebben aangeschaft. Neem voor meer informatie over het bedrijf en over het huidige aanbod even een kijkje op de website om breng eens een bezoek aan de showroom voor het verkrijgen van deskundig advies.